Sziasztok!

Nagy örömmel szeretném bejelenteni, hogy készítettem egy garnélás fórumot, amit a következő címen értek el: Garnélás fórum.

Mivel nem célom, hogy egy újabb hozzászólás nélküli fórum legyen a palettán, így jelenleg csak egy ideiglenes, ingyenes tárhelyen érhető el a fórum. Sajnos ennek számos hátránya van, de remélem azért használható lesz, ha másra nem, legalább annyira, hogy kiderüljön, hogy valóban életképes-e egy ilyen fórum. Amennyiben életképes, akkor természetesen elköltöztetem és lesz saját domain név is.

Update: Úgy tűnik, hogy a fórum életképes, így átkerült a végső tárhelyre/címre.



A fórum a jól ismert phpBB-n alapszik, semmi nehézséget nem fog okozni. Azt hiszem a fórum elég jól felépített, minden területet lefedő témacsoportokat hoztam létre, amelyeken belül mindenki hozhat létre új témákat.

Jelenleg én vagyok a fórum adminisztrátora és az egyik moderátora, míg a másik moderátor Ugrósáska, aki a különleges elevenszülőkről és vad bettákról híres messze földön, de talán sikerült egy kicsit a garnélázással is megfertőződnie, illetve Levinen, aki pedig a szép növényes akváriumok (illetve Apistogrammák) területén rendelkezik tekintélyes tudással.

Remélem tetszeni fog ez az új fórum, és gyakran fogjátok látogatni!