Az előző bejegyzésben összefoglaltam, hogy mi történt a garnélás világban ebben az évben, a mostaniban pedig röviden leírom, hogy mi minden történt idén velem, mármint garnélás szempontból 🙂

Smiley head csapat

Az év elején kilátogattunk Hannoverbe az 5. Garnelenchampionnatra majd ősszel még két másik rendezvényre, ahol aktívan is részt vettem: előbb az Olaszországban megrendezett 2. International Shrimp Contest-en, majd pedig az ausztriai 5. Garnelentag-on.

Super princess

Black tiger, BT0

A tavalyihoz hasonló nagy változás nem történt idén, ami az akváriumokat illeti. Továbbra is két állvány működik, 15 illetve 16 akváriummal. Idén is sikerült pár garnéla újdonsághoz hozzájutnom, többek közt carbon rili, blue shadow mosura és pinto csapathoz.

1. állvány: 15 akvárium

2. állvány: 16 akvárium

A garnélák szerencsére úgy néz ki továbbra is jól érzik magukat, folyamatosan örvendeztetnek meg újszülött apróságokkal, azonban sajnos ismét kezdek szembesülni a helyproblémákkal, hiszen olyan sok érdekesség van, amit szeretnék tartani, de véges számú a rendelkezésre álló akváriumok száma… bár már vannak ötleteim a megoldásra 😉

Blue tiger

A jövő évre vonatkozóan számos tervem van, amelyeket remélem sikerül megvalósítani, ígérem minden ilyesmiről továbbra is beszámolok a blogban!

Piros taiwan bee

Fekete taiwan bee

Blue shadow mosura

Mindenkinek nagyon boldog és sikerekben és garnélákban gazdag új évet kívánok!

P.S.: Egy kis személyes – nyáron volt az esküvőnk, a feleségemtől ezt a mandzsettagombot kaptam az esküvőnkre 🙂